Atletisme

Berta Segura i Laura Hernández, a la final dels relleus de 4x400 m de l’europeu

La velocista lleidatana i l’olotina han tancat el quartet espanyol, que ha segellat el setè millor registre de les semifinals (3:27.76) i s’ha quedat només 19 centèsimes del rècord estatal

La lleidatana Berta Segura (Aldahra Lleida) i l’olotina Laura Hernández (FC Barcelona), amb les dues últimes postes, han rematat la classificació del relleu de 4x400 m espanyol per a la final de l’europeu de demà, segellant el primer temps de repesca (3:27.76). Amb aquest registre han certificat la segona millor marca de la història, a només 19 centèsimes del rècord espanyol (3:27.57) que té més de trenta anys de vigència. Han obert el relleu dues atletes del Barça, la velocista de Burgos Eva Santidrián (52.45) i la madrilenya Aauri Lorena Bokesa (51.93), i l’han tancat Segura (51.20) i Hernández (52.20). Inicialment, han acabat la primera semifinal en cinquè lloc, però la desqualificació de la República Txeca les ha fet guanyar un lloc. El gran dominador d’aquesta primera sèrie ha estat l’equip de la Gran Bretanya (3:23.79), mentre que en la segona s’ha imposat els Països Baixos, (3:25.84). La final del relleu llarg està programat per la sessió de demà a la nit (21.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)