Atletisme

Els relleus, embalats a la final

Jaël Bestué contribueix al segon millor registre de les semifinals de 4x100 m i Berta Segura i Laura Hernández superen les expectatives amb el bitllet espanyol per a la cursa definitiva de 4x400 m

La santcugatenca Jaël Bestué va ser fa un mes cinquena en el relleu de 4x100 m del mundial d’Oregon i demà (21.22 h per TdP) estarà en disposició de lluitar per les places d’honor en l’europeu de Munic, en la cloenda del campionat. Avalades per la seva gran actuació a Eugene i amb les mateixes integrants, Sonia Molina-Prados, Bestué, Paula Sevilla i Maribel Pérez van tornar a baixar dels 43 segons (42.95) i només es van veure superades pel quartet de Gran Bretanya (42.83). El quartet masculí, sense Pol Retamal, reservat per a la final de 200 m, va quedar eliminat (39.14).

També es van guanyar el bitllet per a la cursa definitiva (avui a les 21.45 h) la lleidatana Berta Segura i l’olotina Laura Hernández, que van rematar la feina de les seves companyes, Eva Santidrián i Aauri Lorena Bokesa, en els 4x400 m, i van segellar el segon registre històric espanyol (3:27.76), a només 19 centèsimes del rècord (3:27.57). Quartes en la primera semifinal, van obtenir el primer temps de repesca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)