Ciclisme

Jofre Cullell, onzè en el mundial d’XCC a Les Gets

Ciclisme. El corredor de Santa Coloma de Farners, que demà correrà a la cursa de la modalitat olímpica, arriba a ser cinquè en el ‘short track’

Sam Gaze és el campió del mon d’XCC amb el triomf a Les Gets en la modalitat de short track, la prova en què Jofre Cullell (1999) va ser onzè a 24 segons en acabar amb 22:44 i cedir el desè lloc sobre la línia de meta. El nord-americà Chris Blevins s’ho jugava tot a una carta en el final del circuit i quan volia superar Gaze va acabar estampat en una pedra.

Cullell va fer un molt bon inici i va arribar a situar-se entre els cinc primers. Els suïssos Filippo Colombo i Thomas Litscher, segon i tercer. El corredor del Primaflor- Mondraker-Genuins disputarà demà la cursa d’XCO, la modalitat en què fa un any va ser quinzè als Jocs i la setmana passada 22è a l’europeu, sempre amb Tom Pidcock vencedor. En aquesta mateixa especialitat, l’olímpica Marta Cano (2005) va ser onzena en la cursa júnior femenina. La barcelonina, també del PMG i en el seu primer any a la categoria, va ser tercera en les UCI Junior Series a Basilea fa set dies.