Ciclisme

Or per a Nino Schurter i Pauline Ferrand Prevot a Les Gets

Jofre Cullell, 11è en el short track divendres, 53è

Nino Schurter manté la seva hegemonia en el campionat del mon d’XCO i revalida el campionat del mon a Les Gets. És el desè títol mundial per al suís (1986), que supera David Valero, segon per 9 segons. Luca Braidot completa el podi a 29 segons i l’anglès Tom Pidcock, campió olímpic i d’Europa, és quart a 1:29. Jofre Cullell, 11è en el short track divendres, 53è.

Pauline Ferrand Prevot marxa de Les Gets amb dos títols mundials, el que aconseguia divendres en el short track i el d’aquest diumenge en la modalitat olímpica després d’una gran cursa que completava en 1h22:08. Subcampiona d’Europa a Munic, la corredora de Metz (1992) suma el seu dotzè podi mundial de BTT, el quart or en XCO i el tercer des del 2019. La suïssa Jolanda Neff a 1:35 i Haley Batten (EUA) a 2:13 completen el podi femení. Ferrand Prevot va ser campiona del mon de carretera el 2014 i, el 2015, de ciclocròs a Tábor (República Txeca) i de BTT a Vallnord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)