Futbol sala

L’Industrias cau per la mínima en el derbi català contra el Barça (5-6)

Els blaugrana s’han distanciat de quatre gols, però n’han encaixat tres en els darrers quatre minuts

L’Industries ha perdut en el derbi català contra el Barça per 5-6, en l’inici de la competició de lliga. Després d’una primera meitat anivellada el conjunt blaugrana es va avançar amb dos gols seguits en l’inici de la segona part, però els colomencs van lluitar fins al final.

El conjunt blaugrana ha començat el partit molt centrat i als 23 segons i en el seu primer atac Adolfo ha marcat el 0-1. Els colomenc han assimilat bé aquest gol tant matiner i amb el suport del seu públic han anat a buscar l’empat i Khalid l’ha fet en el minut 3. L’enfrontament ha estat intens i amb ocasions, i Sergio González ha tornat a avançar al Barça en el minut 8, i tres minuts després Álvarez ha tornat a empatar per l’Industrias. Al descans s’ha arribat amb avantatge dels blaugrana després del gol de Pito (2-3) a un minut del final del primer temps.

En l’inici de la segona part el Barça ha marcat dos gols en els primers quatre minuts gràcies a Matheus i Coelho, i ha encaminat la victòria. L’industrias no s’ha rendit i el segon porter Almagro ha aturat un penal. Els colomencs ha començat a jugar amb l’atac de cinc i Adolfo ha fet el 2-6 a porta buida. L’atac en superioritat dels colomencs ha millorat i Cardona ha marcat dos gols seguits (4-6) i Corso ha fet el 5-6 en el darrer segon.