Handbol

Acord entre els tres clubs gironins per la cessió d’entrades

Cada club n’entrega 50 al visitant en cadascun dels sis cara a cara d’aquest curs. El primer, aquest dissabte al Blanc i Verd

El Sarrià, el Bordils i el Banyoles acorden cedir 50 entrades a les aficions visitants en els sis duels de les comarques gironines que hi haurà aquest curs a la 1a estatal, el primer dels quals aquest dissabte al Blanc i Verd amb la visita del conjunt sarrianenc, l’únic dels tres que ha guanyat un partit després que s’hagin disputat tres jornades.

“Treballar conjuntament per aquest esport a les comarques gironines” és la gènesi de la reunió d’aquesta setmana entre les tres entitats. “És un fet important i únic tenir tres representants en una categoria nacional en un esport minoritari com el nostre i no podem perdre l’oportunitat de poder gaudir de 6 derbis durant aquesta temporada” argumenten.

“Facilitar les coses als aficionats per poder veure aquests partits. Tenim en compte els aforaments limitats que tenen els tres pavellons i que la prioritat ha de ser pels aficionats del club local, vàrem arribar a la fórmula que els diferents equips facilitarem 50 entrades als aficionats visitants, ja que la importància de l’ambient d’un derbi no la podem perdre” és l’acord entre els clubs.

Les entrades seran gratuïtes, amb el compromís que es col·laborarà en les rifes que es promoguin en els diferents pavellons. “Prioritzar les nostres aficions i fer valdre la bona companyonia” és el què ha permès arribar a una entesa ràpida entre els clubs. “Sempre hem tingut una gran rivalitat dins la pista, que no volem perdre perquè això ens continuarà servint per augmentar el nivell dels nostres equips” posen en valor, i destaquen: “No volem deixar escapar l’oportunitat de donar un missatge d’unió i d’esportivitat, és per això que volem esperonar a tots els aficionats a l’handbol a gaudir d’una temporada de derbis inoblidable i volem que el nostre esport continuï sent un referent a les nostres comarques.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)