Futbol sala

Catalunya queda en el grup més complicat del mundial femení de Colòmbia

La selecció catalana de futbol sala ha quedat enquadrada en el grup A del mundial femení de Colòmbia que es jugarà del 23 al 30 d’octubre juntament amb Veneçuela, Bolívia i Xile.

El cert és que Catalunya, que partia com a cap de sèrie (les altres dos caps de sèrie eren Colòmbia i Paraguai), no ha tingut massa sort, atès que compartirà grup amb tres seleccions sud-americanes, que sobre el paper són les més fortes.

Així ho admetia el seleccionador català, David Viñes, que arran d’aquest fet preveu un grup “molt competit”, amb “partits molt intensos físicament” i en els que “qualsevol detall pot decidir la victòria o la derrota”.

Viñes considera que probablement sigui “el grup més dur dels tres”, però que “si aconseguim igualar o superar la lluita i la intensitat dels sud-americans podrem passar a les eliminatòries”. Cal remarcar que es classificaran per a quarts de final els dos primers de cada grup i els dos millors tercers.

La composició dels grups és la següent: Grup A: Catalunya, Veneçuela, Bolívia i Xile. Grup B: Colòmbia, Austràlia, Uruguai i Canadà. Grup C: Paraguai, Estats Units, França i Perú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)