El CN Barcelona goleja en l’estrena de la segona fase de qualificació de la lliga de campions

El Vitoria Guimaraes no ha sigut rival i l’ha superat per 22-6

El CN Barcelona ha golejat el Vitoria Guimaraes portuguès per 22-6 (8-1, 4-1, 6-2 i 4-2) en el primer partit del grup B de la segona fase de qualificació de la lliga de campions que juga en la seva piscina de la Nova Escullera. El conjunt barceloní ha sentenciat el partit en el primer quart en que s’ha avançat amb un 4-0 i ha arribat al final dels primers vuit minuts amb un 8-1. El CN Barcelona ha continuat ampliant la seva avantatge i s’ha arribat al descans amb un 12-2. El conjunt portuguès no ha sigut rival i en els dos darrers quarts ha continuat encaixant gols amb facilitat. Deu dels jugadors del conjunt barceloní han marcat, i n’han aconseguit tres Marc Valls, Robert López, Blai Mallarach i Marko Vavic.

Demà el CN Barcelona s’enfrontarà Noisy-le-sec francès (19.15 h) que avui no ha jugat.