Waterpolo

El CN Barcelona cau contra el Noisy le Sec (13-16)

L’equip cenebista ha anat a remolc a partir del tercer quart i demà està obligat a superar el Jadran Herceg Novi (19.15 h) si vol continuar viu en la Champions

El CN Barcelona ha perdut contra el Noisy le Sec (13-16) en la segona jornada de la segona fase de qualificació de la Lliga de Campions, a la Nova Escullera, i demà haurà de superar el Jadran Herceg Novi (19.15 h) si vol accedir a la eliminatòria següent. L’equip francès ja havia sorprès al conjunt montenegrí (14-12) en el partit jugat al matí.

Després de dos primers quarts igualats i amb alternatives (4-3 i 3-4), el conjunt francès ha fet un pas endavant en defensa i ha passat a controlar el ritme de joc, amb ràpides transicions i més efectivitat en les accions d’home de més (4-5 i 2-4). Les canonades d’Alexander Bowen han situat el seu equip amb tres gols de renda (8-11), però els cenebistes han reaccionat i han arribat al quart definitiu amb el resultat obert (11-12) després d’una diana de Luca Cupido a dos segons del final. La remuntada local ha prosseguit i els gols d’Òscar Asensio, des de la boia i en superioritat, i un altre de Cupido restablien l’equilibri (13-13). La reacció barcelonina s’ha aturat aquí perquè el conjunt gal s’ha mostrat molt més sencer i clarivident en els últims minuts, i amb els dos gols d’Antonio Petkovic i un de Drasko Gogov ha sentenciat el duel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)