Waterpolo

El CN Barcelona perd clarament contra l’Oradea (6-12) i queda fora de la Champions

L’equip cenebista no ha pogut redreçar el rumb després d’un mal segon quart (3-6) i haurà de prosseguir el periple continental en l’Euro Cup

El CN Barcelona ha perdut clarament contra l’Oradea (6-12) el duel decisiu per accedir a la fase següent de la Champions i amb el quart lloc del grup disputat a la Nova Escullera haurà de prosseguir el seu periple continental en l’Euro Cup. Tot i la bona posada en escena (2-1), l’equip de Víctor González ha abaixat la guàrdia en el segon quart (3-6) i ja no ha trobat la fórmula per redreçar el rumb (0-1 i 1-4) contra un conjunt romanès, que ha arribat al tram final amb força comoditat.

L’equip cenebista ha colpejat primer gràcies a les dianes de Timothy Putt i Blai Mallarach, però Colodrovschi ha retallat diferències a les acaballes del primer quart (2-1). L’Oradea ha fet un pas endavant en el segon període. Més efectiu en les superioritats i aprofitant els desajustos defensius i una fase de desconcert dels locals ha capgirat el resultat amb un parcial d’1-5 (3-6). Encara bo que ha aparegut Robert López i amb dues dianes en accions d’home de més ha donat oxigen a l’equip barceloní abans d’afrontar els últims 16 minuts de joc (5-7).

En els dos últims quarts, l’equip romanès s’ha mostrat molt sòlid en defensa i el CN Barcelona, impotent, ha vist com l’Oradea eixamplava la renda fins al definitiu 6-12. Marc Valls, amb una transició ràpida, ha estat l’únic jugador que ha vist porteria en els dos últims períodes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)