Waterpolo

El CN Barcelona jugarà la segona fase de l’Euro Cup a Duisburg, i el CE Mediterani a Zagreb

A més dels amfitrions, l’equip cenebista tindrà com a rivals el Turcoing francès i el Telimar Palerm. El conjunt de Sants s’enfrontarà al Mladost Zagreb, el Primorac montenegrí, el Budapesti Honved i el PAOK Thessaloniki

El CN Barcelona i el CE Mediterrani ja coneixen els seus rivals en la segona fase de l’Euro Cup. L’equip cenebista, que va ser eliminat de la Champions, es desplaçarà a Duisburg (Alemanya), i a més dels amfitrions s’enfrontarà al Turcoing francès i el Telimar Palerm. El conjunt de Sants, que va superar amb èxit la primera fase de l’Euro Cup, estarà en un grup de cinc equips, amb al Mladost Zagreb com a amfitrió, el Primorac montenegrí, el Budapesti Honved i el PAOK Thessaloniki. La competició es disputarà del 28 al 30 d’octubre i els dos primers de cadascun dels sis grups accediran als vuitens de final. La resta posaran punt i final al seu periple europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)