Futbol sala

Catalunya passa als quarts del mundial i s’enfrontarà a la potent Equador

La selecció catalana femenina s’ha classificat com a tercera de grup pels quarts de final en el mundial de Colòmbia i s’enfrontarà divendres a la potent Equador, que ha ocupat el primer lloc del seu grup guanyant tots els seus partits. Catalunya s’ha imposat per 13-0 a Bolívia en els darrer partit del seu grup, però s’ha quedat a un sol gol de ser segona, ja que tot i estar empatada a punts amb Xile, les xilenes tenien millor diferència de gols general. Després va haver d’esperar a que finalitzessin la resta de grups per veure si estava entre les dues millors terceres. Va ser així i va passar als quarts.

En el mundial de Colòmbia avui es jornada de descans i divendres Catalunya jugarà contra Equador. L’equipo sud-americà ha acabat primer del seu grup després de guanyar per 8-2 França, per 4-3 Paraguai i per 7-1 Perú. El seleccionador català, David Viñes, i el seu equip aprofitaran la jornada de descans per estudiar al seu rival. David Viñes espera poder donar la sorpresa: “Estem entre les vuit primeres i ara toca somiar. No ens tanquem les portes a res. Estudiarem el rival, veurem les seves virtuts i les seves mancances i mirarem de sorprendre-les”.