Tennis taula

El TICB es disputarà el 26 de novembre i tornarà a tenir presència femenina

S’ha confirmat la participació de Sofia-Xuan Zhang i del nigerià Quadri Aruna, el campió de l’última edició

La 35a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis de Taula (TICB) es disputarà el dissabte 26 de novembre (17 h) en el Poliesportiu de La Salle Bonanova. La iniciativa estrenada en la darrera edició d’obrir la competició a la participació femenina tindrà continuïtat. En aquesta ocasió està en la llista de participants la gironina Sofia-Xuan Zhang, que competirà en el quadre únic del torneig.

La quadre de participants encara no està completa però s’ha confirmat que el campió de la darrera edició, el nigerià Quadri Aruna, estarà present i defensarà el seu títol. L’organització continua treballant per portar algunes figueres d’alt nivell mundial i també alguns dels millors jugadors, o ara també jugadores, del màxim nivell català i estatal.

En aquesta ocasió el TICB es farà sense cap tipus de restriccions, després que l’any 2020 no es pogués disputar per la pandèmia i l’any passat encara estigués marcada per les restriccions sanitàries que continuaven vigents. Enguany es tornarà a la normalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)