Patinatge

Plata júnior en artístic per a Sira Bella i Aleix Bou en els World Skate Games

Els patinadors catalans Sira Bella (AS Cunit) i Aleix Bou (CN Terrassa) han guanyat la medalla de plata en la competició júnior femenina i masculina, respectivament, del programa lliure d’artístic dels World Skate Games de l’Argentina. En el seu primer any de júnior, Bella partia amb la millor nota en el disc curt però s’ha vist superada per la italiana Gioia Fiori. La patinadora del CP L’Aldea Anouk Vizcarro, que iniciava la jornada amb la setena millor nota, per la seva banda, ha acabat cinquena. En masculí, Bou tenia la segona millor nota i ha mantingut la posició. El primer era el gallec Lucas Yáñez, que ha obtingut el títol per segon cop.

Aquesta matinada es decidiran les medalles de categoria sènior, en què Pau Garcia està col·locat en la primera posició, i a Carla Escrich i Andrea Silva en la tercera i la quarta després del disc curt.

En roller freestyle, la catalana Carla Martín és tercera amb una puntuació total de 79.39 i competirà diumenge en la final (14.45 hora catalana). Mery Muñoz és setena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)