Golf

El Peralada Golf, seu del Santander Golf Tour

El Peralada Golf serà la seu des de demà i fins dissabte de la vuitena prova i l’única a Catalunya del Santander Golf Tour, circuit que consta de deu tornejos. El campionat aplega deu parelles d’entre les quals destaquen la catalana Mireia Prat, jugadora amb targeta a l’European Ladies Tour i campiona d’Espanya el 2021, o l’escocesa i promesa mundial Louise Duncan. També hi pren part la catalana Carolina González.

A la presentació hi van assistir Jordi Masquef, diputat d’Esports de la Diputació de Girona; Ramón Nogué, president de la Federació Catalana de Golf; Eugeni Llos, director general del Peralada Resort; Sergio Ortuño Suque, director comercial Catalunya Santander Private Banking; i Alicia Garrido, directora executiva de Esport & Business.

Eugeni Llos, director general del Peralada Resort, va agrair a tots la seva presència a Peralada Resort: “El nostre camp de golf és una peça bàsica del resort, i esperem que veieu el camp en unes grans condicions, i que les jugadores gaudeixin del lloc. El golf és una peça molt important per a nosaltres, i sobretot, el suport al golf femení. És una gran satisfacció que Banco Santander hagi apostat per Peralada”.

Ramón Nogué, president de la Federació Catalana de Golf, va agrair als presents la seva assistència i es va mostrar radiant davant de la celebració de l’esdeveniment: “Agrair a Peralada Resort la seva acollida, és un camp que no només ofereix esport, i no hi ha un sol camp amb aquestes característiques. A Banco Santander i tots els patrocinadors el seu suport al golf i més en aquests moments de suport al golf femení. Tindrem un gran torneig aquesta setmana, i esperem que gaudim d’un gran espectacle esportiu, i desitjar el millor a les jugadores catalanes Mireia Prat i Carolina González que competeixen aquesta setmana”.

Sergio Ortuño, director comercial a Catalunya de Santander Private Banking, per la seva banda, va donar les gràcies “a Peralada Golf, per acollir-nos per primera vegada en aquest lloc tan espectacular com és el Celler Peralada”, i va recordar que “demà tindrem el plaer que els nostres clients gaudeixin d’una magnífica jornada de Pro-Amb les grans jugadores que han vingut al torneig, moltíssimes gràcies per la vostra professionalitat, simpatia i proximitat”.

Alicia Garrido, directora executiva d’Esport & Business i directora del circuit, va agrair la col·laboració de tots els patrocinadors i col·laboradors, així com el suport mediàtic.

El torneig de dobles en format greensome durant la primera jornada, i millor bola la segona. A més, el torneig compta amb dos premis especials, a la millor celebració i a la parella millor conjuntada. Així mateix, va recordar que la jornada Pro-Am se celebrarà demà dimecres, i que, dijous, divendres i dissabte, competiran per aconseguir alçar-se amb el cinquè trofeu de la temporada. L’acció benèfica d’aquest any va a càrrec de la Fundació Fundela.

Per últim, Jordi Masquef, diputat d’Esports de la Diputació de Girona: “La Costa Brava és una destinació turística de golf de primer ordre, comptem amb grans camps de golf, i intentem promoure la pràctica d’aquest esport, tenim prop de 30 accions de promoció actives per dir que el golf és un gran producte turístic. Ens hem recuperat i ja estem en xifres de green fees superiors al 2019.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)