Atletisme

L’AA Catalunya, tercer en el relleu mixt del campionat d’Espanya de cros

Pelayo García, Laura Rodríguez, Aleix Serra i Núria Atienza només han cedit davant el Grupoempleo Pamplona i el Playas de Castelló del gironí Santiago Catrofe, a Atapuerca

L’AA Catalunya ha assolit un valuós tercer lloc en el relleu mixt del campionat d’Espanya de cros, que s’ha disputat aquest migdia al circuit del Parc Arqueològic d’Atapuerca. Amb 19:39 (5.990 m) i després d’un gran esprint de Núria Atienza, l’Agrupació ha acreditat el mateix registre que l’ADAS Cupa i només ha cedit davant del Grupoempleo Pamplona (19:22), el sorprenent vencedor, i el Playas de Castelló (19:23), el gran favorit i defensor del títol. De fet, el Playas ha pres el comandament després d’un gran relleu del gironí Santiago Catrofe (4:13). Pelayo Garcia, el més ràpid en el tram inicial, ja col·locava l’AA Catalunya en les places d’honor i encara més Laura Rodríguez, que deixava enrere la representant del Playas i cobria el segon parcial en primer lloc, igualada amb la corredora del Pamplona (9:33). Aleix Serra no ha pogut respondre a l’atac de Víctor Ruiz (Playas), un gran especialista d’aquesta modalitat, però ha lliurat l’últim testimoni en tercer lloc perquè Atienza rematés la feina i resistís la progressió de les corredores de l’ADAS Cupa i l’Scorpio71.

Pel que fa als altres clubs catalans en competició, el CE Universitari ha ocupat el desè lloc (20:13) i la JA Sabadell, el tretzè (20:42).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)