Triomf clar del Barceloneta a la piscina del Dinamo Tbilisi en la Champions (8-14)

L’Atlètic Barceloneta ha iniciat avui amb pas ferm, tot i un inici de partit dubitatiu, el seu camí en el grup A de la fase de grups de la lliga de campions amb un triomf a la piscina del Dinamo Tbilisi de Geòrgia per 8-14 (4-2, 2-6, 1-4 i 1-2). L’equip d’Elvis Fatovic posa fil a l’agulla de cara a l’objectiu d’acabar la primera fase entre els quatre millors per accedir a la final a vuit.

El conjunt català, que l’any passat va imposar-se de manera contundent en aquest mateix escenari (7-20) i per 6-14 ara fa dues temporades–aquest curs, l’equip georgià s’ha reforçat–, ha iniciat no obstant això el partit amb incerteses i errors i ha encaixat un 4-2 en el primer parcial que ha encès els llums d’alarma. La reacció, però, ha estat ràpida i contundent, amb un 0-4 de parcial en el tram inicial del segon quart. Un gol de Felipe Perrone (4-5) ha suposat el primer avantatge dels mariners, que han acabat segellant un parcial de 2-6 (6-8). En el tercer quart han acabat de posar el peu al coll dels georgians amb un 1-4 que ha deixat l’enfrontament practicament sentenciat (7-12). El darrer quart ha estat menys prolífic i més ensopit i els catalans se l’han endut per 1-2.

Els màxims golejadors del Barceloneta ha estat Felipe Perrone, que ha marcat 4 gols en 6 llançaments i ha liderat el seu equip. Nikolas Paul n’ha fet tres en quatre tirs. En els darrers dos minuts, Fatovic ha fet debutar en Champions al porter suplent Nicholas Porter.