Futbol sala

El Barça s’ho juga tot en l’últim partit

Futbol sala. Fase elit de la Champions. Ha de guanyar el Pula, l’amfitrió, i millorar la diferència de gols de l’Anderlecht per passar a la final a quatre

El Barça es jugarà la classificació per a la final a quatre de la lliga de campions en l’últim partit de la fase elit que s’està disputant a Pula, Croàcia. Només el primer dels quatre equips del grup es classificarà per a la final four. El conjunt blaugrana s’enfrontarà aquest vespre al Pula, l’amfitrió (20.30 h), i necessita guanyar i, amb tota seguretat, millorar la diferència de gols general de l’Sporting Anderlecht. El conjunt belga disputa el seu darrer partit contra el United Galati romanès abans (17.30 h), i tot sembla indicar que guanyarà contra el rival més feble del grup, que ha perdut els dos partits que ha jugat de manera clara. Actualment els blaugrana i els belgues estan empatats a punts i tenen una diferència general de gols de +4, el Barça, i de +1, l’Anderlecht.

El tècnic del Barça, Jesús Velasco, va explicar després de l’empat contra l’Anderlecht que havien perdonat en el partit que van empatar, i que ara ho estan pagant, perquè fins al darrer moment no se sabrà qui passa. Mirant la part positiva va manifestar: “Estem vius, tenim possibilitats i depenem de nosaltres mateixos, i és el que hem de valorar.”

En els altres tres grups de la fase elit que s’estan disputant al mateix temps, només el Palma s’ha classificat per a la final a quatre abans de la darrera jornada. L’Sporting lidera el grup A i ha de certificar la classificació en l’últim partit, mentre que en el grup C tot està més ajustat i per decidir. El Benfica i el Chrudim estan empatats a quatre punts, i el Kairat Almaty només ha empatat un partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)