Futbol sala

El Barça queda fora de la final a quatre de la lliga de campions per un gol

Els blaugrana són segons de grup per la diferència de gols amb l’Anderlech. Havia de guanyar el Pula de sis gols, i és queda a només un (7-2)

El Barça no jugarà la final a quatre de la lliga de campions després de finalitzar segon en el grup D de la fase elit que ha disputat a Pula, Croàcia. Ha finalitzat empatat a punts amb l’Anderlecht, però el conjunt belga l’ha superat per la diferència de gols, +10 per +9 els blaugrana. En aquesta darrera jornada l’Anderlecht ha guanyat per 9-0 l’United Galati romanès i els blaugrana necessitaven superar al conjunt local del Pula –que no es jugava res–, per sis gols, i no ho han aconseguit. S’han quedar a només un gol amb la victòria per 7-2. Aquesta és la primera vegada en les deu Champions que ha disputat el Barça, que no s’ha classificat per la final four.

Els blaugrana han sortit a buscar la porteria contraria amb moltes ganes, però el porter del Pula ha fet bones aturades i ha marcat el primer gol (0-1) a porteria buida. Dos gols d’Adolfo en menys d’un minut han situat el 2-1 al descans. En la segona meitat el Barça ha atacat de cinc i sense porter, i Matheus ha fet el 3-1, però una nova errada ha permès als croats tornar a marcar. L’objectiu cada vegada era més complicat. Pito ha fet el 4-2 a nou minuts del final, i el Barça ha continuat atacant, tenint ocasions i ha enviat cinc pilotes al pal. En els darrers tres minuts ha semblat que podia arribar la remuntada amb gols de Catela i Dyego, i el darrer de Matheus que ha arribat a 9 segons del final, 7-2.