Tennis taula

La federació catalana homenatja Josep Francesc Ribalta ‘Pepenko’

Josep Francesc Ribalta, conegut popularment com a Pepenko, un apassionat i enamorat, i una persona molt estimada en el tennis de taula, va morir ara fa uns mesos en un tràgic accident als 34 anys d’edat. El Museu més gran i espectacular del tennis de taula mundial, el TT Museum, amb centenars i centenars de samarretes de les grans estrelles de la història d’aquest esport i gairebé un miler de pilotes diferents, està a Vimbodí, el poble de Pepenko. Fa uns anys, el Josep va començar amb el TT Museum, que actualment és un referent i les raquetes més destacades del panorama mundial hi volen ser. Va viatjar a grans cites esportives per aconseguir samarretes dels millors palistes, va contactar amb jugadors d’arreu del món i de mica en mica, i com qui no vol la cosa, va construir quelcom únic i increïble.

Doncs en el transcurs del Trofeu Ciutat de Barcelona, celebrat aquest cap de setmana, la Federació Catalana de Tennis Taula va fer entrega al pare de Pepenko d’una samarreta de la selecció catalana amb el seu nom perquè llueixi per sempre més al TT Museum, un museu que continuarà amb l’ajuda de la bona gent del CTT Borges i d’altres persones amb molt vincle amb Josep Francesc Ribalta i que volen ajudar perquè el somni segueixi endavant. I encara queda pendent sortir al Record Guinness, un aspecte que de ben segur s’aconseguirà. L’estimat Pepenko ho tenia tot preparat perquè el Llibre del Record Guinness donés constància que és el Museu més gran del Món de tennis de taula, però faltaven uns tràmits burocràtics que s’hauran de reprendre per fer-ho efectiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)