Les aturades de Gonzalo porten el Barça a la victòria contra l’Aalborg (32-26)

Els blaugrana reaccionen en la segona meitat després d’anar a remolc en la primera i suma un nou triomf en la lliga de campions

El Barça s’ha imposat a l’Aalborg per 32-26 en un partit molt treballat i s’ha apropat una mica a la classificació directa pels quarts de final de la lliga de campions, les dues primeres places. En la primera meitat els blaugrana han anat per darrera en el marcador, però en la segona l’entrada a la porteria de Gonzalo Pérez de Vargas ho ha canviat tot, i les seves aturades han estat fonamentals per sumar una nova victòria.

La primera meitat ha estat molt anivellada, però el conjunt danès s’ha posat per davant en el marcador i s’hi ha mantingut durant molts minuts amb avantatges d’un i dos gols (5-7). Els blaugrana han anotat tres gols seguits i això els ha situat novament per davant (10-8) en el minut 15. El porter de l’Aalborg ha fet aturades destacades, entre elles dos penals, i els danesos s’han tornat a avançat i fins i tot han disposat d’un atacat per avançar-se de tres gols. Al final s’ha arribat al descans amb una mínima diferència per l’Aalbord, 15-16.

En la segona meitat ha entrat a la porteria blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas i ha començat a fer aturades. Els danesos han continuat per davant, però el Barça estava només un gol per sota. Ha estat en els darrers deu minuts quan els blaugrana s’han posat definitivament al davant i s’han escapat en el marcador. Dika Mem, que ha marcat 9 gols, ha agafat el pes de l’atac, i Gonzalo Pérez de Vargas ha continuat brillant a la porteria amb les seves accions, i fins i tot ha aturat tres penals. Al final el Barça s’ha imposat de sis gols, 32-26.