El CN Sabadell marca territori contra el Ferencvàros (5-10)

L’equip vallesà ha fet valer la seva bona posada en escena (1-5) i la solidesa defensiva contra el conjunt hongarès en l’estrena de la Champions

L’Astralpool CN Sabadell s’ha estrenat en la Champions amb una clara victòria contra el Ferencvàros (5-10), que reforça la seva condició de favorit per accedir als quarts de final com a primer del grup d’Eger. La bona posada en escena de les vallesanes i el gran treball defensiu (1-5, 1-2, 1-1 i 2-2) ha estat determinant per marcar territori contra el conjunt magiar. Els gols s’han repartit entre Bea Ortíz (3), Sabrina Van der Sloot (3), Elena Ruiz (2), Nona Pérez i Irene González.

Sòlid en defensa i letal en les transicions, l’equip vallesà ha començat el duel amb una marxa més que el seu rival (1-5). Bea Ortíz i Sabrina Van der Sloot, totes dues per partida doble, i Elena Ruiz han signat el parcial inicial que encarrilava la primera victòria europea per a les de David Palma. En el segon quart les forces s’han anivellat (1-2), però el CN Sabadell no ha tingut problemes per arribar a l’equador amb un còmode avantatge de 5 gols (2-7), amb dues dianes més d’Elena Ruiz i Nona Pérez.

Després de la represa, les defenses s’han imposat al joc d’atac i el tercer quart s’ha resolt amb un mínim 1-1. Laura Ester feia bones intervencions sota els pals i Paula Leiton i Maica Garcia forçaven penals o exclusions en el bàndol rival. Amb tot, Irene González ha estat l’única que ha vist porteria en una acció de superioritat i s’ha arribat al tram decisiu amb un resultat de 3-8. El Ferencvàros ha tingut una tímida reacció (5-8), però Van der Sloot i Bea Ortíz signaven la tercera diana per deixar el partit sentenciat.