El CN Mataró passa el corró contra el Tigra Eger (5-13)

Amb sis gols d’una Rita Keszthelyi estel·lar, el conjunt maresmenc ha castigat de valent a les amfitriones en la segona fase de la Champions

L’Assolim CN Mataró ha passat per sobre del Tigra Eger, l’amfitrió del grup B de la Champions, com una piconadora (5-13) i ha presentat les seves credencials per guanyar-se una de les dues places per als quarts de final. Amb sis gols d’una Rita Keszthelyi estel·lar, el conjunt mataroní ha pres la iniciativa des del principi (2-5, 1-2, 0-3 i 2-3) i ha infringit un càstig molt dur a les locals. Han completat la golejada Silvia Avegno (4), Simone Van de Kraats (2) i Vivian Sevenich (1).

Rita Keszthelyi n’ha tingut prou en sis minuts per deixar la seva targeta de presentació contra les seves compatriotes i exhibir part del seu repertori ofensiu. L’internacional hongaresa, amb quatre dianes només començar, ha marcat el camí del CN Mataró, que s’ha apuntat el primer quart amb un parcial de 2-5. Una canonada en superioritat, un parell de contraatacs i una precisa vaselina han tingut la signatura de Rita. La italiana Silvia Avegno ha completat el balanç ofensiu d’un conjunt mataroní que també s’ha aplicat en defensa amb bloquejos, ajudes i anticipació. En el segon quart les forces s’han anivellat (1-2). La canonera neerlandesa Simone van de Kraats ha aparegut en escena i, tot i que Alexandra Kiss li aturat un penal, dues dianes seves han permès que el conjunt maresmenc arribés a l’equador amb quatre gols de renda (3-7).

Amb un parcial de 0-3 a l’inici del tercer quart, el conjunt de Dani Ballart ha acabat amb tota esperança de remuntada local. Vivian Sevenich, des de la boia i en superioritat, Keszthelyi i Avegno han estat les golejadores d’aquest quart davant un rival que no trobava la manera de veure porteria, molt ben defensada per Maria Elena Sánchez sota els pals. L’Eger, que ha estat més de 12 minuts sense anotar, ha trencat la sequera en els últims minuts, però el darrer parcial també se l’ha apuntat el CN Mataró (2-3), amb dos gols més d’Avegno i, com no, el sisè de Keszthelyi.