Waterpolo

La conquesta d’Hongria

Waterpolo. El CE Mediterrani tomba l’UVSE Budapest (6-9), l’Assolim CN Mataró goleja el Ferencváros (16-8) i l’Astralpool CN Sabadell supera el Tigra Eger (14-9) per certificar un triplet català històric en els quarts de la Champions

El triple enfrontament entre clubs catalans i hongaresos en territori magiar es va resoldre a favor del CE Mediterrani, l’Assolim CN Mataró i el CN Sabadell, que d’aquesta manera van certificar el bitllet per als quarts de final de la Champions. Una conquesta històrica.

El CE Mediterrani va segellar tota una gesta contra l’UVSE Budapest (6-9), quart classificat en l’última Eurolliga i que exercia la condició d’amfitrió. L’equip de la capital hongaresa va arribar al descans amb un mínim avantatge (4-3), però no va poder respondre a la reacció del conjunt de Sants en els dos últims quarts (1-3 i 1-3). L’equip de Marian Díaz tancarà aquesta fase preliminar avui (11 h) contra l’Ethnikos del Pireu, que ahir va perdre el duel grec contra el Glyfada (9-12).

A Eger, en el grup B de la Champions, el CN Mataró i el CN Sabadell van tornar a sotmetre els seus rivals locals, el Ferencváros (16-8) i el Tigra Eger (14-9), respectivament, i avui (10 h) es jugaran el lideratge. Atesa la millor diferència de gols, el conjunt de Dani Ballart en faria prou amb l’empat per acabar primer. Ahir va tornar a exhibir potencial ofensiu i solidesa defensiva per dominar el Ferencváros des de l’inici (6-2, 2-1, 6-3 i 2-2). El CN Sabadell va començar amb dubtes, però a partir del segon quart va redreçar el rumb (2-3, 5-1, 4-2 i 3-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)