El Fraikin Granollers tanca la primera volta amb una treballada victòria contra el Valladolid (29-26)

Els vallesans no han assegurat el triomf fins el darrer minut

El Fraikin Granollers ha finalitzat la primera volta de l’Asobal amb una treballada victòria per 29-26 contra el Recoletas Valladolid. Els vallesans ocupen la segona posició i han encadenat vuit victòries en els darrers vuit partits. El Granollers sempre ha anat per davant en el marcador, però el conjunt castellà sempre ha estat molt aprop en el marcador i no ha estat fins el darrer minut en que ha pogut assegurar la victòria. Pol Valera ha anotat sis gols i Adrià Martínez n’ha fet cinc.

Els vallesans han sortit decidits a agafar avantatge ràpidament i no haver de patir, i en el minut 9 ja tenien cinc gols de marge (6-1). El conjunt castellà poc a poc ha anat retallant diferències i en el minut 15 ha empatat (8-8). Malgrat això el Granollers sempre s’ha mantingut per davant i ha arribat al descans amb un 14-12 al seu favor. Marc Guàrdia ha ocupat la porteria i ha aturat tres penals en el primer temps.

La segona meitat també ha sigut molt anivellada i malgrat que en els primers minuts de la represa els vallesans han fet un parcial de 4-0 (18-14), el Valladolid s’ha tornat a apropar en el marcador i només ha estat un o dos gols per sota. El conjunt visitant s’ha situat a un gol (27-26) a un minut del final, però el Granollers ha sabut controlar el joc, i assegurar el triomf amb un darrer gol del porter Rangel, que ha disputat la segona meitat.