Waterpolo

El CN Terrassa jugarà l’Euro Cup amb el Plebiscito Pàdua, el De Zaan i el Pacense

Es disputarà a Paços de Ferreira entre el 13 i el 15 de gener i els dos primers del grup accediran als quarts de final

El CN Terrassa jugarà la primera fase de l’Euro Cup a Paços de Ferreira (Portugal), dins del Grup D, i tindrà com a rivals el Plebiscito Pàdua italià, el De Zaan neerlandès i l’amfitrió, el Pacense, entre els dies 13 i 15 de gener. L’entrenador terrassenc Xavi Pérez ha manifestat després de conèixer el sorteig que “hi ha tres candidats per a dues places”, destacant el Plebiscito Padova com a “molt fort” i el Pacense com “el més fluix”. L’equip vallesà és l’únic representant català en la segona competició europea, a la qual arriba després de quedar eliminat en la fase prèvia de la Champions.

En el Grup A d’Atenes (Grècia) hi seran l’amfitrió, l’Ethnikos, el Tigra Eger hongarès, el Niça francès i el Sirens maltès. En el Grup B de Mulhouse (França), hi jugaran dos equips francesos –el Mulhouse i Grand Nancy– i dos hongaresos, l’UVSE Budapest i el Ferencvàros. Finalment, en el Grup C de Lille (França) hi competiran l’amfitrió, al costat del Vouliagmeni grec, el ZVL 1886 neerlandès i l’Spandau 04 Berlín.

Els dos primers classificats de cadascun dels quatre grups jugaran els quarts de final de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)