Handbol

Ortega: “Aleix Gómez arrossega molèsties al tendó d’Aquil·les i l’hem de dosificar”

L’entrenador del Barça, Carlos Ortega, s’ha mostrat preocupat, en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga de Campions contra el Nantes, per l’estat físic de l’extrem internacional Aleix Gómez. “Al gener no jugarà el Mundial, perquè porta arrossegant problemes al tendó d’Aquil·les des de la temporada passada. Va fer un tractament conservador a l’estiu, però no va acabar bé del tot”, ha explicat Ortega.

El tècnic del conjunt blaugrana ha insistit que hauran de seguir dosificant Aleix Gómez, encara més si cap: “S’ha perdut molts partits d’Asobal i en els últims partits ha jugat molt pocs minuts. És un risc important que està corrent, i la idea és que jugui l’estrictament necessari perquè és un jugador molt important per a nosaltres”.

Ortega ha recordat que ara l’equip afronta “tres partits seguits” (el de Nantes i presumiblement la semifinal i final de la Supercopa Ibèrica) i cal seguir cuidant de l’Aleix “perquè ajudi a Blaz Janc”. “La idea és fer un tractament durant l’aturada per seleccions perquè arribi tan bé com sigui possible, esperem que sense molèsties, a l’inici de les competicions de clubs al febrer”, ha resumit.

Contra el Nantes, Ortega ha advertit que, “és un dels xocs més difícils de la temporada davant un equip que juga un gran handbol, que no ha perdut un partit en la seva pista ni en la seva lliga nacional ni en lliga de Campions aquesta temporada”.

“És cert que jugarem en una pista temible, però els jugadors estan acostumats a aquesta pressió. I, a més, ells tenen una afició entregada, però molt correcta”, ha afegit. En qualsevol cas, ha recordat que, si el Barça és capaç de guanyar demà, s’asseguraria una de les dues primeres places del grup “encara que el Kielce ve fort per darrere i la lluita per la primera serà molt dura”. “Hem de pensar solament en nosaltres, ja que ells també tenen partits difícils, encara que nosaltres hem de jugar allí”, ha conclòs el preparador malagueny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)