Natació

Carles Coll disputarà la final dels 100 m estils del mundial

Ha passat amb el vuitè temps. Àfrica Zamorano és desqualificada en la semifinal dels 100 m estils

Carles Coll (CN Sabadell) s’ha classificat per la final dels 100 m estils del mundial de piscina curta de Melbourne amb el vuitè temps. El tarragoní ha fet un gran registre de 51.97 que és un nou rècord d’Espanya. L’anterior estava en 52.20 i era de Bruno Ortiz-Cañavate des de l’any 2019. Aquest gran registre inferior a 52 segons també és un nou rècord de Catalunya. Carles Coll ja havia batut la millor marca catalana en les eliminatòries amb 52.32.

Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) també ha disputat les semifinals dels 100 m estils, però ha estat desqualificada. La barcelonina havia fet unes grans eliminatòries amb una marca de 59.99, essent la primera nedadora estatal en baixar del minut i superant el rècord d’Espanya, que tenia Lidón Muñoz amb 1:00.30 des del 2021, i el de Catalunya que tenia ella mateixa amb 1:00.50 de l’any passat.

Carles Coll, el terrassenc Mario Mollà (CN Terrassa), el mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis i l’aragonès Luis Domínguez (El Olivar) han tornat a disputar una final d’un relleu, aquest cop el 4x50 m lliure i han tornat a ocupar una bona sisena posició. Han fet un registre d’1:24.83 i han superat ampliament el rècord d’Espanya que era d’1:26.26 i datava de l’any 2005.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)