Handbol

El Barça sobreviu a Nantes (33-37)

Després d’una primera meitat impecable (16-22), el conjunt blaugrana s’ha sabut sobreposar a les lesions de N’Guessan i Langaro, i redreçar el rumb quan l’equip local ha remuntat fins al 30-31. Amb aquest triomf, els de Carlos Ortega pràcticament s’asseguren l’accés als quarts de final

El Barça ha sobreviscut al Neodif XXL de Nantes, una pista intractable aquest curs, i ha signat un triomf molt treballat (33-37) que virtualment li assegura una de les dues primeres places de grup de la Champions, i l’accés directe als quarts de final. El partit ha tingut dues parts ben diferents. La primera ha estat de domini absolut blaugrana (16-22), però en la segona s’ha hagut de refer de les lesions d’N’Guessan i Langaro i ha vist com el rival s’aproximava fins a un inquietant 30-31. Nielsen ha aparegut en el moment oportú i el conjunt català ha sabut redreçar el rumb per assegurar-se el novè triomf en deu jornades.

L’equip blaugrana ha agafat impuls amb les primeres aturades de Gonzalo Pérez de Vargas i l’efectivitat de Dika Mem i Luka Cindric en atac (4-8). El conjunt local ha trencat la sequera –ha estat més de 7 minuts sense veure porteria– , però amb l’intercanvi de cops el Barça no ha tingut problemes per gestionar la seva renda. El tècnic del Nantes ha demanat temps mort per reclamar més intensitat defensiva al seu equip i ha canviat l’inquilí de la porteria, Ivan Pesic en el lloc d’Andreas Hofmann. Les consignes no han donat resultat. El Barça, tot i les rotacions, continuava trobant fissures en l’eix de la defensa rival i ha tancat una primera meitat notable, amb un parcial de 16-22.

Lesions de N’Guessan i Langaro

En els primers minuts després de la represa, el Barça ha estat capaç d’ampliar la renda fins als 7 gols (19-26). Però no tot eren bones notícies en el conjunt de Carlos Ortega. Tim N’Guessan s’ha fet mal a l mà esquerra –té una fractura del metacarpià i no podrà jugar durant sis setmanes – i encara més greu és la lesió d’Haniel Langaro, que ha vist com la cama dreta li fallava i ha abandonat la pista entre plors en braços dels seus companys. Després del partit s’ha sabut que s’ha trencat l’Aquil·les i que s’estarà entre cinc i sis mesos de baixa. El Barça ha aguantat momentàniament el cop moral de la lesió del lateral brasiler, però de mica en mica el Nantes s’ha anat envalentint davant una defensa blaugrana que no estava al nivell de la primera meitat. Ortega ha demanat temps mort quan el rival ja havia retallat diferències fins als tres gols (28-31). Els papers s’havien intercanviat. Ivan Pesic ha crescut a la porteria local i Emil Nielsen ha entrat en substitució de Gonzalo, que tampoc aturava com al primer temps. Davant el suport dels 10.750 aficionats, el conjunt francès s’apropava fins al 30-31. El Barça estava contra les cordes. Però de mica en mica Nielsen ha anat creixent sota els pals i gràcies a la recuperació de pilotes el conjunt barceloní ha aturat la remuntada local. Ha tornat prendre el comandament i amb les dues dianes finals de Fàbregas, màxim golejador amb 8 gols, s’ha assegurat un triomf de molt valor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)