Natació

Coll i Mollà són novens en els 4x100 m estils del mundial i contribueixen a un altre rècord estatal

Amb els mallorquins De Celis i González de Oliveira aturen el cronòmetre en 3:26.48 i tanquen una gran actuació a Melbourne

El tarragoní Carles Coll (CN Sabadell) i el barceloní Mario Mollà (CN Terrassa) han tancat la seva brillant participació en el mundial de piscina curta de Melbourne amb el novè lloc en el relleu de 4x100 m estils i han certificat un altre rècord estatal a la seva col·lecció. Acompanyats pels mallorquins Sergio de Celis (CN Sabadell) i Hugo González de Oliveira (Real Canoe) han aturat el cronòmetre en 3:26.48. L’anterior plusmarca espanyola (3:26.52), de l’època del poliuretà, datava del 2009, aconseguit per Ashwin Wildeboer, Sergio Garcia, Álex Sánchez i Eloi Saumell. El quartet estatal s’ha quedat a tres dècimes (la República Txeca ha estat vuitena amb 3:26.18) de segellar una altra plaça de finalista.

Àfrica Zamorano, onzena en 200 m esquena

Aquesta matinada també ha acabat la seva participació en el mundial Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu), onzena en les sèries de 200 m esquena amb 2:04.85. El tall per accedir a la final havia quedat fixat en 2:03.57.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)