Atletisme

Canales brilla a Sabadell

Atletisme. L’atleta gironí estableix un nou rècord català sub 23 en 800 m (1:48.14) i absolut de 4x400 (3:17.98) amb l’Hospitalet Atletisme

L’atleta gironí Elvin Josué Canales (l’Hospitalet Atletisme) va ser un dels protagonistes del campionat de Catalunya de clubs en pista coberta disputat diumenge a Sabadell amb la consecució d’un nou rècord de la competició en 800 m (1:48.14) i rebaixant també la plusmarca catalana en el relleu de 4x400 m, amb els seus companys d’equip Joan Moreno, Daniel Ponce i Ignacio Flaquer (3:17.98). El registre de l’atleta d’origen hondureny en les quatre voltes a la pista suposa també un nou rècord català sub 23 i és mínima per a l’europeu d’Istanbul, tenint en compte que encara té 21 anys. Les dues intervencions de Canales a Sabadell van ser determinants perquè l’Hospitalet Atletisme assolís la tercera plaça del campionat. Amb 69 punts, l’equip taronja es va imposar a l’AA Catalunya (67) en la pugna pel podi i només es va veure superat pel FC Barcelona (83), el campió, i el Cornellà Atlètic (81).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)