El Terrassa s’estrena a l’Euro Cup amb una clara golejada (3-29) contra el Pacense

Les vallesanes han dominat un partit sense història

El CN Terrassa ha iniciat la ronda preliminar de l’Euro Cup femenina amb una clara golejada de 3-29 (0-7, 0-10, 3-6 i 0-6) contra el Pacense portuguès, l’amfitrió del grup D. El partit no ha tingut història i el domini de les vallesanes ha estat molt clar des del primer atac i el primer gol marcat als 14 segons fins el darrer que ha completat el resultat a un minut del final. Al descans s’ha arribat amb un 0-17 i el conjunt portuguès ha anotat els seus gols en el tercer període. Pel Terrassa Paula Camus ha marcat 5 gols i Laura Ferrer 4.

En l’altre partit del grup D el ZV de Zaan neerlandès ha derrotat per 10-8 el Plebiscito Pàdua italià. El CN Terrassa jugarà demà contra el Pàdua (20 h), i tancarà aquesta fase diumenge contra el De Zaan (11 h).