Hoquei sobre herba

Espanya topa amb el mur d’Anglaterra (0-4) en el mundial

La selecció de Max Caldas, sense efectivitat i tou en defensa, jugarà els vuitens de final contra Malàisia diumenge

La selecció espanyola, amb deu jugadors catalans, ha perdut clarament contra Anglaterra (0-4) en l’últim partit de la primera fase i quedarà emparellada amb Malàisia (diumenge a les 12 h) en els vuitens de final del mundial. Al combinat de Max Caldas li ha faltat efectivitat en atac i contundència en defensa, tot al contrari que el rival, que no ha encaixat cap gol en tres partits.

Després d’uns primers minuts de tempteig i alternances, el conjunt anglès ha inaugurat el marcador aprofitant el primer penal corner del partit. Adrian Rafi ha aturat el xut en primera instància, però després no ha pogut evitar la rematada de Phil Roper (10’) en el rebuig. L’equip espanyol ha reaccionat d’immediat i ha fet lluir Oliver Payne en un xut creuat de Borja Lacalle i un penal corner executat per Pau Cunill. En el segon quart s’ha repetit el guió. El conjunt de Max Caldas ha pogut marcar amb una bona combinació entre Álvaro Iglesias i César Curiel, però el rival ha estat més efectiu. Anglaterra ha ampliat la renda en una jugada per l’extrem esquerre rubricada per David Condon (21’) i en què la defensa hispana ha donat massa facilitats.

En el tercer quart no ha passat gran cosa. Marc Miralles (38’) ha xutat desviat el segon penal corner del conjunt espanyol, mentre la formació anglesa continuava exhibint una gran solidesa defensiva. Ja en l’últim quart s’ha repetit la mateixa història. Nacho Rodríguez no ha pogut connectar amb la bola tot sol davant del porter després d’una gran internada de Gerard Clapés i tot seguit Nicholas Bandurak (50’) ha sentenciat el duel en una jugada similar. La targeta verda de Marc Vizcaíno ha facilitat que Liam Ansell hagi marcat el definitiu 0-4 aprofitant la superioritat numèrica.