Atletisme

Jaël Bestué i Bernat Canet, els més ràpids en el campionat català en pista coberta

La santcugatenca iguala el rècord de la competició en 60 m (7.37) i el del Cornellà Atlètic, també amb plusmarca del campionat, supera Pol Retamal per una sola centèsima (6.74 i 6.75)

La velocista del Barça Jaël Bestué (7.37), i el del Cornellà Atlètic Bernat Canet (6.74) han tancat la sessió matinal del campionat de Catalunya en pista coberta a Sabadell segellant el títol dels 60 m llisos. La blaugrana, que va començar el curs amb uns impressionants 7.32, ha vençut amb autoritat, igualant el seu rècord del campionat (7.37). Més complicat ho ha tingut Canet, que tot i fer una gran sortida, ha hagut de resistir la gran progressió final de Pol Retamal (FC Barcelona), subcampió a només una centèsima del vencedor (6.75). Canet també ha rebaixat la marca del campionat. El blaugrana Arna Monné (6.85) ha completat el podi.

Rècord del campionat per a Xènia Benach en tanques (8.15)

Una altra de les protagonistes de la matinal ha estat la vilafranquina Xènia Benach (València TiM), que ha revalidat el títol de 60 m tanques amb una nova plusmarca de la competició. En les semifinals ha vençut amb 8.15 i ha certificat l’or amb els 8.20 de la final. En les tanques masculines, Marc Gale (Cornellà Atlètic) ha estat l’únic que ha pogut trencar la barrera dels 8 segons (7.99), per davant d’Arnau Erta (8.09) i Eloi Santafe (8.09). Tampoc no hi hagut sorpreses en la perxa en què Aleix Pi (FC Barcelona) ha volat fins a 5,40 m, per davant del seu company de club Artur Coll (5,30 m). En alçada, Ona Bonet (Avinent Manresa), de només 16 anys, s’ha imposat amb una nova plusmarca catalana sub18 després de franquejar el llistó a 1,76 m. En triple salt, els vencedors han estat Marc Sala (AA Catalunya), amb 14,74 m, i Naiara Estanga (FC Barcelona), amb 12,81 m.

En els 1.500 m Artur Bossy (3:47.96) i Marina Guerrero (4:40.87) han fet valer la seva experiència marcant territori en les voltes finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)