Tennis

Djokovic no té rival i continua intractable

Tennis. El serbi, quart favorit, es desfà de Rublev, el cinquè cap de sèrie, per un clar 6-1, 6-2 i 6-4, i ja és a la semifinal d’Austràlia

Novak Djokovic està demostrant que, per ara, no té rival en l’Obert d’Austràlia i en els quarts de final va passar per sobre d’Andrei Rublev. El quart favorit va derrotar el cinquè cap de sèrie per un clar 6-1, 6-2 i 6-4 en dues hores i tres minuts. El serbi no va tenir cap mena de molèstia física i sembla recuperat dels problemes a la cuixa esquerra dels darrers dies. Aquesta és la desena vegada que Novak Djokovic arriba a una semifinal d’Australià i en les nou anteriors va passar a la final i va guanyar el títol.

El rival del serbi en la semifinal serà Tommy Paul, que va guanyar el duel entre jugadors nord-americans en l’altre partit de quarts. Tommy Paul, 35è del rànquing mundial, va derrotar el jove Ben Shelton, de 20 anys i 89è de la llista ATP, per 7-6 (6), 6-3, 5-7 i 6-4, en un partit que va durar tres hores i sis minuts.

Linette, la revelació

La polonesa Magda Linette i la bielorussa Aryna Sabalenka s’enfrontaran en la segona semifinal del quadre femení després de superar sense problemes els quarts. Magda Linette, de 30 anys i número 45 del rànquing mundial, s’ha convertit en la revelació del torneig en eliminar quatre caps de sèries de manera consecutiva. En els quarts va derrotar la txeca Karolina Pliskova (30) per 6-3 i 7-5. La rival de la polonesa en la semifinal serà Aryna Sabalenka (5), que no va tenir problemes per eliminar la croata Donna Vekic per un clar 6-3 i 6-2.

Granollers, a la semifinal de dobles

Marcel Granollers i Horacio Zeballos, vuitens caps de sèrie, es van classificar per a la semifinal de dobles en derrotar l’alemany Andreas Pies i l’australià John Peers (14) en tres sets, per 6-4, 6-7 (2) i 6-2, en 2 hores i 24 minuts. El barceloní i l’argentí van arribar per segon any consecutiu a la penúltima eliminatòria del torneig. Els rivals en la semifinal són els australians Rinky Hijikata i Jason Kubler, que juguen amb una invitació i que en els quarts van eliminar els primers favorits, l’anglès Neal Skupski i el neerlandès Wesley Koolhof, per 6-3 i 6-1, en 1 hora i 6 minuts.