Rugbi

El Barça venç el Pozuelo (45-24) i la UE Santboiana es juga demà la Supercopa

El Barça (4t amb 33 punts) ha vençut avui per 45-24 el Pozuelo (8è) amb una exhibició d’atac en la qual ha segellat sis marques en la penúltima jornada de la divisió d’honor, un pas endavant per accedir al grup pel títol quan només li falta un partit per acabar la primera fase. Pau Aira (3), Bastien Jegou, Facundo Laschera i Felipe Alegria han estat els autors dels assajos. Bastien ha anotat tres cops de càstig i ha fet dues transformacions i Aira també ha sumat una transformació.

La UE Santboiana (7a amb 28 punts), per la seva banda, rep demà el SilverStorm El Salvador, el quart classificat (12h) en un duel que servirà per decidir el títol de la supercopa. El conjunt català hi accedeix com a vigent campió de la lliga i l’equip de Valladolid és el campió de copa. Pel que fa a la lliga, els sis primers accedeixen al grup A i, posteriorment , a la fase pel títol. Si la UES i el SilverStorm hi accedeixen, la Supercopa tindrà partit de tornada. En cas contrari, quedaria definida demà diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)