Rugbi

La Santboiana supera el Salvador en el desempat

La UE Santboiana ha superat el SilveStorm El Salvador en el desempat (20-20) de xut a pals en el partit de la dotzena jornada de lliga, però que també suposava la final de la Supercopa. Si l’equip català i el castellà no són en el mateix grup en la segona part de la lliga, el títol serà per a la Santboiana sinó hi haurà partit de tornada a Valladolid. La primera volta de la lliga es tancarà d’aquí a quinze dies. En els xuts a pals, l’equip amfitrió ha anotat els cinc, mentre que el rival n’ha errat un que li ha acabat costant la derrota.

L’equip val·lisoletà, amb tres punts de marca, ha dominat la primera meitat (7-20). Un assaig de Juan Manuel Lescano i la transformació de Juan Pablo Socino (7-5) ha estat tota la producció ofensiva dels amfitrions, que no han pogut respondre a la rèplica castellana. Amb un jugador més per l’expulsió d’un rival (15’), l’equip català ha reaccionat en la segona meitat amb dos cops de càstig anotats per Socino, un assaig de Ruan Snyman i la posterior transformació del xutador argentí. Així, s’ha arribat als últims 13 minuts amb empat a 20, un resultat que ja no ha variat fins al final del temps reglamentari.