Atletisme

Nan Oliveras, setè en una històrica mitja marató de Granollers

Atletisme. El triatleta olotí rebaixa la marca personal (1h04:30) i l l’etíop Hagos Gebrhiwet esmicola el rècord de la prova amb 58:55

El triatleta olotí Nan Oliveras va ser el millor català i va tenir la seva quota de protagonisme en la històrica mitja marató de Granollers, en què l’etíop Hagos Gebrhiwet va esmicolar el rècord de la prova amb 58:55, un registre que el catapulta fins al lideratge del rànquing mundial de l’any. En plena pretemporada, Oliveras es va estrenar en la prova vallesana i no ho podia fer de millor manera, rebaixant en 26 segons la seva marca personal (1h04:30), que li van valer la setena posició general. “M’han convidat a venir i em feia molta il·lusió perquè tinc companys que m’havien parlat molt bé de la cursa, i realment ha estat així. He pogut gaudir molt. Ja des del principi, he agafat un bon ritme, he anat en solitari, he pogut rebaixar la meva marca i, per tant, estic molt content”, va dir als micròfons de VOTV. Entre les dones, també hi va haver rècord, a càrrec de Tigist Gezahegne (1h06:41).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)