El Zodiac Barceloneta sentencia en la primera meitat (5-9) contra el Jadran en la Champions

Els mariners s’avancen amb un 0-7 a la piscina del conjunt croat

El Zodiac Atlètic Barceloneta n’ha fet prou amb una gran primera meitat per sumar la victòria en la seva visita a la piscina del Jadran Split per 5-9 (0-2, 0-4, 3-2 i 2-1) en la setena jornada de la lliga de campions. Un 0-6 al descans ha encarrilar la victòria.

El Barceloneta ha sortit amb una intensitat defensiva molt alta i un porter Unai Aguirre molt inspirat. En atac ha sabut aprofitar les seves ocasions i en el primer quart Munárriz ha anotat els dos primers gols. En el primer minut i mig del segon període els mariners han sentenciat el partit al marcar tres gols (0-5), dos de Perrone en un penal i un contraatac, i un altre de Famera. Larumbe ha certificat la superioritat del Barcelona amb un altre gol i el 0-6 al descans.

En el tercer període ha arribat el clar 0-7 anotat per Pavillard, i els croats no han marcat el seu primer gol fins a dos minuts del final del tercer quart, han estat 22 minuts sense anotar. El Barceloneta ha baixar una mica el ritme, no ha estat tant fi en atac, tot i que han marcat Famera i Bustos, i el Jadran Split ha maquillat una mica el resultat.