Waterpolo

El Mataró i el Sabadell guanyen i encarrilen els quarts

Waterpolo. Lliga de campions. El Mediterrani és derrotat a casa en l’anada

L’Assolim Mataró i l’Astralpool Sabadell van fer un pas important per classificar-se per a la semifinal de la lliga de campions al guanyar els seus partits d’anada de quarts de final, i de la manera com ho van fer. El CE Mediterrani va perdre a casa i ho tindrà molt complicat.

Les mataronines van fer un gran partit a la piscina de l’Olympiacòs grec, l’actual campió europeu, i es van imposar per 9-11 (2-5, 2-0, 2-4 i 3-2). Tindrà dos gols d’avantatge en la tornada a Mataró del pròxim dissabte 25. Va dominar des de l’inici i va saber tallar els intents de reacció del conjunt grec. Va destacar Van der Kraats amb tres gols.

El conjunt sabadellenc va guanyar el SIS Roma per 15-10 (4-1,4-3,3-4 i 4-2) i tindrà cinc gols de marge de cara al partit de tornada que jugarà a Itàlia d’aquí dues setmanes. Va sortir molt concentrat (4-0) i després va saber mantenir-se al davant fins al final i aconseguir un important avantatge de cara a la tornada. Van der Sloot i Ruiz van fer quatre gols cada una.

El CE Mediterrani va perdre a casa per 9-13 (1-4, 3-3, 1-4 i 4-2) contra el Dunaujvaros hongarès i ho tindrà molt complicat en la tornada a Hongria. Prats i Crespi van marcar tres gols cada una.

El Terrassa, eliminat

El CN Terrassa va posar punt final a la seva aventura europea al perdre per 14-9 (5-3, 2-1, 4-2 i 3-3) contra el Ferencváros en la tornada dels quarts de l’Euro Cup i va quedar eliminat. Tenia dos gols de marge (9-7) de l’anada i va perdre de cinc.

Partits d’anada
Sabadell - Roma 15 - 10
Mediterrani - Dunaujvaros 9 - 13
Olympiacòs - Mataró 9 - 11
Glyfada - Orizzonte 13 - 14
-
Els partits de tornada es disputaran el 25 de febrer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)