Waterpolo

Triple basa catalana

Waterpolo. Lliga de campions. L’Astralpool Sabadell, el CE Mediterrani i l’Assolim Mataró afronten l’anada dels quarts convençuts de les seves possibilitats

L’Astralpool Sabadell, el CE Mediterrani i l’Assolim Mataró afronten el partit d’anada dels quarts de final de la lliga de campions amb moltes ganes i il·lusió, i convençuts de les seves possibilitats d’aconseguir un bon resultat. Les vallesanes juguen a casa contra el SIS Roma italià (13 h) i les barcelonines reben el Dunaújváros VC hongarès (14 h), mentre que les maresmenques visitaran la piscina de l’Olympiacòs (17 h), l’actual campió. L’altre partit de quarts enfrontarà el Glifada grec amb l’Ekipe Orizzonte italià (18 h). Tres conjunts catalans, dos d’italians, dos de grecs i un d’hongarès lluitaran per les quatre places de les semifinals.

Dels vuit equips que han arribat a aquesta eliminatòria, quatre ja saben el que és guanyar la màxima competició femenina de clubs. L’Orizzonte té vuit títols en el seu palmarès, el Sabadell en suma cinc, l’Olympiacòs en té tres –els dos últims, consecutius en les dues darreres edicions– i el Glifada, dos. El Dunaújváros ha arribat a dues finals i les ha perdut totes dues.

El Sabadell s’enfronta amb el Roma, un equip que mai ha disputat les semifinals. El conjunt vallesà s’ha reforçat per afrontar aquestes darreres fases de la competició europea, i ha tornat a l’equip, per tercera vegada, la nord-americana Maggie Steffens, triple campiona olímpica. Per al Mediterrani, aquesta serà la seva primera aparició en els quarts de final de la Champions. En la seva història, però, hi ha una quarta posició en l’antiga copa d’Europa de la temporada 1996/97. El partit es disputarà a les instal·lacions del CN Horta i tots els club estan molt il·lusionats de continuar fent història. El conjunt hongarès té més experiència i un bon potencial. El Mataró, que va arribar a la semifinal del 2017 i va acabar quart, s’enfronta amb un Olympiacòs que ha guanyat els dos darrers títols –l’últim, contra el Sabadell–. Les mataronines tenen al seu favor que podran jugar el partit de tornada a les seves instal·lacions. Els partits de tornada es jugaran el dissabte 25 de febrer.

LES PROTAGONISTES

Anirem a sac des del principi per anar a Roma amb el resultat favorable i rematar allà
Judith Forca
JUGADORA DEL SABADELL
És molt potent, amb jugadores top. Serà una eliminatòria interessant entre dos grans equips
Maggie Steffens
JUGADORA DEL SABADELL
No tenim por. Confiem en les jugadores i sabem el que podem fer
Marian Díaz
ENTRENADORA DEL MEDITERRANI
És especial jugar per primera vegada uns quarts. És un equip molt fort i amb molta història. Anirem a totes
Sarah Lizotte
JUGADORA DEL MEDITERRANI
No tenim por, qui ha de patir és l’Olympiacòs. Estem en el millor moment de la temporada
Dani Ballart
ENTRENADOR DEL MATARÓ
Estem preparades per al que ens arriba ara, tant els quarts contra l’Olympiacòs com la copa
Anna Gual
JUGADORA DEL MATARÓ

QUATRE CAMPIONS

El Sabadell, l’Olympiacòs, el Glifada i l’Orizzonte ja han guanyat el títol
Partits d’anada
Sabadell - Roma 13 h
Mediterrani - Dunaújváros 14 h
Olympiacòs - Mataró 17 h
Glifada - Orizzonte 18 h
-
Els partits de tornada es disputaran el 25 de febrer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)