El Frankin Granollers cau a la pista de l’Sporting i perd el segon lloc del seu grup de la lliga europea(38-31)

Els vallesans no estan be en defensa i cedeixen en la segona meitat

El Fraikin Granollers ha estat superat a la pista de l’Sporting, ha perdut per 38-31 i ha cedit la segona posició del grup C de la lliga europea, que l’ocupa el conjunt portuguès. Els vallesans també han perdut el goal-average amb l’Sporting ja que van guanyar de tres gols a Granollers (32-29). El Granollers no ha estat bé en defensa, sobretot en la segona meitat que ha estat quan els portuguesos s’han distanciat en el marcador.

La primera part ha estat molt anivellada, primer el domini ha estat dels vallesans i després dels portuguesos. El marcador ha estat força ajustat i com a màxim els dos conjunts s’han avançat de tres gols, 3-6 el Granollers i 15-12 l’Sporting. Rangel ha estat encertat a la porteria del conjunt vallesà amb nou aturades. Al descans s’ha arribat amb un curt 15-14 en el marcador.ç

En la segona part l’Sporting ha incrementat la intensitat de la seva defensa, mentre que els granollerins no han pogut aturar els germans Martin i Francisco Costa en ataca, i han acabat amb 9 i 7 gols marcats respectivament. Els portuguesos han anat incrementant la seva avantatge poc a poc fins arribat als sets gols de marge amb que ha finalitzat el partit. Pel Granollers Yusuf ha estat el màxim anotador amb 6 gols.