Handbol

El Bordils guanya el penúltim duel gironí del curs al Banyoles (25-23)

Victòria del Bordils en el penúltim partit entre els equips de les comarques gironines a la 1a Estatal, aquest migdia al Blanc i Verd amb els locals remuntant un partit que perdien 8-14 a la primera meitat. Pep Reixach, autor del 25-23, és el màxim golejador dels locals amb 7, els mateixos que Roger Milla pel Banyoles en què Esteve Ferrer acabava amb 9. L’ex-central del Bordils feia l’empat a 22 i Milla, ja a l’últim minut, el 23-23. L’equip bordilenc empatava a 21 amb un 3-0 que tenia dos gols de Reixach.

Segona victòria local al Blanc i Verd en els derbis de la 1a estatal, després del 25-24 amb el Sarrià. L’equip de Josep Espar va apallissar els de Gerard Farrarons el cap de setmana passat (24-14). El Banyoles, que el 25 de març rebrà el Sarrià (31-25 a la primera volta), segueix en blanc en els derbis després de perdre a casa 28-30 amb el Bordils un partit que per error en la taula d’anotació inicialment s’acabava amb empat a 29.

El Sarrià, que havia enllaçat tres triomfs, va perdre a la pista del Montcada per 30-29 i és novè amb 17 punts, 2 més que el Bordils que duia 6 jornades sense guanyar –no ho feia des del 10 de desembre. El Banyoles és tercer per la cua amb 4 victòries i enllaça 5 desfetes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)