Handbol

El Bordils torna a l’estatal juvenil 16 anys després

La generació del 2005 i 2006 té els germans Cikusa al Barça i Arnau Pou al Granollers

El Juvenil Blanc de l’Handbol Bordils és el tercer millor equip del país, per darrera del Barça i el Granollers, i s’assegura disputar el campionat d’Espanya 16 anys després de la segona presència d’un equip del Blanc i Verd en la fase final de l’estatal. Ho fa, l’equip d’Oriol Rigau, com a tercer del TOP 4 després de superar el Granollers per 22-20 amb Pau Campos a la banqueta cobrint la baixa de Rigau.

L’equip, un cop més, el formen jugadors del poble entre els quals el campió estatal amb Catalunya, Aleix Frigola, o Aniol Moré; que s’ha entrenat amb la selecció espanyola a Sierra Nevada, d’una banda, i Genís Trullàs i Adrià Joher campions estatals cadet amb la selecció catalana el curs passat. Aquesta fornada, entre els quals hi ha els germans Cikusa ara al Barça o Arnau Pou al Granollers, ja va ser campiona de Catalunya Aleví un any i tercers al següent, com a infantils. L’any passat van ser tercers en cadets

Pau Campos era el tècnic de la darrera generació bordilenca en assolir la fita, la que lideraven Marc Prat o Narcís Combis i que era la columna vertebral de l’equip que va pujar a Plata el 2013. La primera en fer-ho va ser la dels pares de l’actual, amb Toti Congost i Telo Batet de tècnics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)