Hoquei sobre herba

Els finalistes de la copa masculina i femenina de l’any passat s’enfrontaran en els quarts

En nois jugaran l’Atlètic de Terrassa contra el Polo i en noies el Junior i el Club de Campo

Els finalistes de la copa masculina i femenina de l’edició de l’any passat s’enfrontaran en els quarts de final d’aquesta edició del 2023. En la femenina es trobaran el Junior FC, subcampió, i el Club de Campo, el campió, mentre que en la masculina l’Atlètic de Terrassa –el campió–, iniciarà la defensa del títol contra el RC Polo, el subcampió fa un any. Les dues copes es disputaran del 24 al 26 de març a les instal·lacions de Club de Campo de Madrid.

En els quarts de final de la copa masculina s’enfrontaran com ja s’ha dit l’Atlètic de Terrassa i el RC Polo, segon cap de sèrie, i el guanyador es trobarà en la semifinal al guanyador del partit entre el Club Egara i el Junior FC. En l’altre part del quadre el CD Terrassa s’enfrontarà al Club de Campo, primer cap de sèrie i amfitrió, i completarà els partits de quarts el duel entre el Sanse Complutense i el FC Barcelona.

En la copa femenina el guanyador del partit ja esmentat entre el Junior FC i el Club de Campo, segon cap de sèrie i amfitrió, es trobarà en la semifinal al guanyador del Sanse Complutense-Real Sociedad. En l’altre part del quadre l’Atlètic de Terrassa i el Club Egara s’enfrontaran en un derbi terrassenc. El darrer partit de quarts el jugaran el RC Polo i el Taburiente, el primer cap de sèrie.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)