Handbol

Ortega: “El Barça està obligat a guanyar tots els partits”

L’equip blaugrana juga a Kielce amb el primer lloc de la fase de grups de la Champions assegurat, però té l’oportunitat d’igualar la millor ratxa d’imbatibilitat en la competició europea amb un total de 24 partits

El Barça arriba a l’últim partit de la fase de grups de la Champions a la pista del Kielce (dijous a les 18.45 h per Esport 3) amb els deures fets. Amb l’accés directe als quarts de final i el primer lloc assegurat, el partit contra el conjunt polonès és intranscendent pel que fa a la classificació, tot i que sobre el terreny de joc es veuran les cares els vigents campió i subcampió de la màxima competició europea. “És cert que hi pot haver un grau menys de tensió, però els partits Kielce-Barça no son mai poca cosa. És clar que els dos equips volem guanyar. El Barça sempre està obligat a guanyar tots els partits”, sentenciava el tècnic blaugrana Carlos Ortega abans de volar cap a Polònia. En tot cas, l’entrenador valora “la tranquil·litat” de saber-se ja com a líder de grup amb vista als compromisos de les pròximes setmanes: “Això ens dona més temps per preparar el possible enfrontament de quarts de final i més temps a pensar en els dos títols que tenim immediatament: la copa Asobal i la copa del Rei.”

A un partit d’igualar la millor ratxa d’imbatibilitat a Europa

El duel contra el Kielce té un altre factor afegit pels amants de les estadístiques. I és que si el Barça no perd a Polònia igualarà la ratxa d’imbatibilitat en la Champions. L’última ensopegada blaugrana en la competició europea va ser el 24 de novembre del 2021 precisament a la pista del Kielce (29-27). Des d’aleshores ha enllaçat 23 partits sense conèixer la derrota, amb 21 victòries i només dos empats. La millor ratxa és de 24 partits que el Barça va segellar entre el curs 2019-20 i el 2020-21, i que demà podria igualar si marxa invicte de la pista polonesa.

Luka Cindric, baixa

El central croat Luka Cindric ja està recuperat de l’esquinç al turmell que es va fer en el partit contra el Pick Szeged, però una gastroenteritis li impedirà viatjar a Kielce. En la convocatòria el seu lloc l’ocuparà el jove pivot Artur Parera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)