El Barça també guanya a Kielce (31-32) i acaba la fase de grups de la Champions invicte

Amb 24 partits, iguala la seva millor ratxa d’imbatibilitat en la competició europea

El Barça ha superat el Kielce a domicili (31-32), ha tancat una fase de grups per emmarcar (13 victòries i un empat) i ha igualat la seva ratxa d’imbatibilitat en la Champions, amb 24 partits consecutius sense perdre. El conjunt blaugrana ha dominat en la primera meitat (12-13), però en la segona ha perdut el control i durant alguns minuts ha anat a remolc del seu rival (20-17). Ha reaccionat a partir de la defensa i en el cara o creu final ha acabat tombant el seu rival. N’Guessan, el màxim anotador amb sis gols, ha marcat el definitiu 31-32 després de dues aturades claus de Gonzalo Pérez de Vargas. El Barça, que ja tenia la primera plaça assegurada, ja espera rival en els quarts de final.

Després d’un primer tram de tempteig, el Barça ha pres la iniciativa gràcies a la recuperació de pilotes i als gols en transició (4-9). El conjunt polonès, com si jugués al ralentí, ha estat gairebé 10 minuts sense veure porteria. Les aturades d’Andreas Wolff i la poca efectivitat blaugrana (46%) han donat vida al Kielce, que ha fet un pas endavant i ha ajustat el resultat amb un parcial de 4-0 (8-9). A partir d’aquí, l’intercanvi de gols s’ha mantingut fins al descans (12-13).

La posada en escena de la segona meitat ha estat clarament favorable al Kielce. L’equip local ha sortit molt més activat i en una fase d’anades i vingudes el Barça ha perdut el control del partit. Ha encaixat un parcial de 8-4 (20-17) i Carlos Ortega s’ha vist forçat a demanar temps mort. Gonzalo Pérez de Vargas ha substituït Emil Nielsen, i els blaugrana han elevat el llistó defensiu. El Barça ha enllaçat un sèrie de quatre gols consecutius (23-24) i s’ha tornat a enganxar al partit. L’equilibri s’ha mantingut fins al final, en què el Barça ha estat més clarivident per acabar-se emportant la victòria.