Ciclisme

Pau Aguilera i Esther Villaret, guanyadors a la segona prova de l’Open Girona-BTT

Els dos guanyadors confirmen que són els grans dominadors de la competició a la categoria elit

La segona prova de l’Open Girona BTT-Càrniques Celrà 2023 celebrat a La Jonquera ha reafirmat el domini dels guanyadors de la primera jornada. I és que en la categoria èlit, els victoriosos han estat Pau Aguilera (Terbikes-Baix Ter) als homes i Esther Villaret (Artsport-Unica Factory Team) a les dones.

A la categoria Sub-23, Pau Viladelbosch (Terbikes-Baix Ter) ha acabat en la primera posició. Als júniors, Pol Ferran (Artsport-Unica Factory Team) i Zaira Boter (Artsport-Unica Factory Team) s’han imposat en les classificacions respectives de l’etapa. Per la seva banda, Marc Julià (Artsport-Unica Factory Team) i Aina Sánchez (Fornells de la Selva) han quedat com a guanyadors en la categoria Cadet.

Mentrestant, a Infantil, els primers classificats han estat Damià Matamala (BTT Fornells) i Laia Rodríguez (La Torreta Bike). En Alevins, els primers llocs han quedat per Jaume Font i Laia Bragulat, tots dos del BTT Fornells i, en Principants, Lena Cos, del Fornells, i Marc Alejo del CC Baix Ter, eren qui passaven la línia d’arribada en la primera posició.

Per part dels Màsters, Gerard Birosta (Club Atlètic Amer) i Tatiana Luisi (Club Ciclista Edibikes) s’han imposat al Màster 30, Antonio Olivares (Lefa Team) és el guanyador al Màster 40, Beni Montero (Girona Club Esportiu) s’ha imposat al Màster 50 i Pere Batllori (Bsix-Jormat) ha acabat en la primera posició en el Màster 60.

La pròxima prova de l’Open Girona-BTT serà el pròxim 16 d’abril a la localitat de Castell d’Aro, al Baix Empordà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)