Ciclisme

Domini txec en la VolCAT Costa Brava

Marek Rauchfuss i Karla Stepanova (Ceska Sporitelna – Accolade Cycling Team) guanyen les dues etapes i la general

Marek Rauchfuss i Karla Stepanova (Ceska Sporitelna – Accolade Cycling Team) son els vencedors de la cinquena VolCAT Costa Brava, disputada aquest cap de setmana a Calonge i Sant Antoni amb corredors de 15 països. La cursa té dues etapes i, la primera dissabte (64 km i 1700 m D +), la van monopolitzar els corredors de l’equip txec amb Rauchfuss i Bartunek trencant el grup capdavanter en el primer terç i Jaromir Skala, també del Ceska, entrant tercer. Tatiana Luisi (EdiBikes) i francesa Donneger (VTT Gauriac) va ser segona i tercera en la primera etapa, en què Stepanova no va tenir oposició en dones.

Rauchfuss i Stepanova també va ser els vencedors diumenge, amb 60 km i 1700 m D + en què Skala era segon i el francès Damien Portet (UV Mazamet) tercer, les mateixes posicions al podi de la general. Luisi i Donneger també consolidaven els seus llocs en la general arribant segona i tercera darrera Karla Stepanova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)