Vela

El Team New Zealand, vencedor de la copa d’Amèrica, torna a navegar i ja prepara Barcelona 2024

L’AC75 de l’Emirates Team New Zealand Te Rehutai (Brisa Marina), vencedor de la 36a copa d’Amèrica el 2021 a Auckland (Nova Zelanda) ha tornat a navegar en aigües del golf Hauraki (Nova Zelanda)poc més dels anys després de disputar l’última i decisiva regata de aquella edició. Va ser el 17 de març de 2021 en la desena regata de la final en la que els neozelandesos superaven por 7-3 al Luna Rossa italià. El vaixell va sortir del seu hangar al port de Waitemata després d’un llarg període d’e condicionament i amb un nou aspecte, adaptant-se a les regles de la 37a copa d’Amèrica de Barcelona 2024.

“És un vaixell molt especial per a nosaltres després d’haver guanyat la 36a copa d’Amèrica. Ha estat actualitzat per complir amb els últims canvis a les regles. Hem ajustat la coberta, jugant amb algunes geometries, abans de posar-lo en l’aigua i passar per una sèrie de controls per assegurar-nos que serà segur navegar quan tinguem una finestra climàtica favorable” va comentar Nick Burridge, gerent de manteniment de l’equip.

Un dels canvis més obvis son les posicions dels cyclors (generen potència amb les cames) com a font d’energia en el lloc dels antics grinders, que generaven potència amb els braços de la passada edició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)